fbpx

Carta de tardor

DE CULLERA

Puré de carbassa rostida amb all negre

La servirem amb ametlles esmicolades, xips de xirivia, sal i pebre.

Preu: 9€

Hummus de remolatxa

amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.

Preu: 10€

Crema de carbassó

amb ceba, àpit, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.

Preu: 9€

DE FORQUILLA

Patata emmascarada de L’indret

Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codonyat damunt.

Preu: 12€

Pastís de Roquefort

Pasta brisa casolana farcida amb cremós de nata i formatge roquefort. L’acompanyarem amb melmelada, llimona ratllada i festucs.

Preu: 14€

Pa de coca cruixent

untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.

Preu: 11€

CARNS

Pollastre a la mel

de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.

Preu: 16€

Carns a la brasa de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà

acompanyades amb timbal d’escalivada i patata al forn.

Xai: 17€
Brinsa de vedella: 16€
Botifarra: 12€

EL NOSTRE PEIX

Tires de bacallà enrossides

Les presentarem en un llit de patata al forn amb un toc d’oli de julivert i salsa romesco casolana.

Preu: 15€

Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà  1,2€

Acompanya’l amb tomàquet i all per 0,75€

Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.

El plaer de deixar-te cuidar

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad