La servirem amb ametlles esmicolades, xips de xirivia, sal i pebre.
amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.
amb ceba, àpit, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.
Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codonyat damunt.
Pasta brisa casolana farcida amb cremós de nata i formatge roquefort. L’acompanyarem amb melmelada, llimona ratllada i festucs.
untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.
de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.
acompanyades amb timbal d’escalivada i patata al forn.
Les presentarem en un llit de patata al forn amb un toc d’oli de julivert i salsa romesco casolana.
Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2€
Acompanya’l amb tomàquet i all per 0,75€
Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.
El plaer de deixar-te cuidar