Celebrem l'entrada del 2026
Vols celebrar el canvi d’any de manera pausada, lluny de les aglomeracions, i sense deixar passar el ritual de les campanades en companyia?
A L’indret t’oferim una estada especial de cap d’any amb un sopar menú degustació, vetllada posterior fins la 01 h i un bon esmorzar per començar l’any de la millor manera.
Aprofita el fer lent per agrair i deixar anar el que t’ha aportat aquest any. Vine a connectar amb la natura, el plaer i el descans per rebre el 2026 amb els braços oberts i en la intimitat dels teus.
Què Inclou?
- Menú de cap d’any amb cotilló, raïm i cava
- Esmorzar
- Vetllada tranquil·la
- Allotjament
Preus total de l’estada segons l’habitació:
Per a dues persones
| Habitació | Preu per a 2 persones |
|---|---|
| Habitació amb vistes al Pedraforca | 446 € |
| Habitació amb terrassa | 426 € |
| Habitació estàndard | 416 € |
| Júnior | 406 € |
Un cop facis la reserva, al preu s’hi afegirà la taxa turística (0,66€ persona/nit).
Vigent fins omplir l’hotel. Fes la teva reserva en aquest enllaç.
Més informació
Horaris
Check In, 16 h
Check Out, 13 h
Sopar 31 de desembre, a les 21:30 h
Esmorzar 1 de gener, de 9 h a 11 h
Sopar menú degustació de cap d’any*
Menú de Cap d’Any
Per anar fent boca
Mossec de coca de sardina fumada
Saltat de bolets del Berguedà amb daus de carbassa
Parmentier amb foie i tòfona del Bages
Una bona carn
Braó de xai amb pera de tardor caramelitzada
Un bon peix
Rap amb verduretes i vinagreta de mostassa
Els postres
Pa de figues amb formatge cendrat Tiraval
Maridat amb vi de mínima intervenció del Celler
Dues Ales (Berga)
Cava, raïm i cotilló
Aquest any ens fa il·lusió maridar el sopar amb uns vins molt especials, elaborats a la comarca i amb segell de qualitat. Els vins del Celler Dues Ales, de Berga.
125 € per persona (inclòs a l’estada)
*Menú subjecte a canvis
Si tens alguna al·lèrgia, intol·lerància o tens qualsevol dubte, comunica’t per whatsapp o trucant al +34 619 111 141, a poder ser abans del 15 de desembre.
