Con cebolla, apio, ajo asado, pimienta negra, gengibre, escamas de sal y harina de garbanzo a la pimienta roja. Lo acompañaremos con picatostes pintados con mantequilla de ajo.
con garbanzos, ajo asado, tahini de sésamo, zumo de limón y un toque de aceite de albahaca. Lo acompañaremos con tostaditas artesanales de queso parmesano, pipas y semillas.
con romero y parmesano rallado
Rebanada de pan untada con mantequilla y anchoa.
Variedad de lechugas con fruta, pipas y vinagreta de miel.
Bacalao desalado y desmenuzado con escarola, anchoas, aceitunas negras y salsa romesco casera.
con frutos del bosque (arándanos, frambuesas, fresas, moras y grosella) y pistachos desmenuzados.
con una base de calabací, cebolla y tomates cherries a las finas hierbas, acabado conu n lomo de sardina ahumada
Timbal de patata con morcilla de Ramaders del Berguedà. Lo redondearemos con alioli de membrillo por encima.
Variedades locales de queso de oveja, cabra y/o vaca (según producción).
untada con mostaza a la antigua y alioli. La servimos con queso brie, rúcula, aceitunas negras y tomates cherry confitados de hierbas aromáticas.
con tocino del Berguedà
de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà.
de payés y asado a la miel. Lo terminaremos con ciruelas y frutos secos.
acompañadas con ensalada de brotes o timbal de escalivada y patata al horno.
con salsa de soja y sésamo. Lo acompañaremos con un carpaccio de calabacín marinado con la misma salsa de soja.
Pan de payés de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2 €
Acompáñalo con tomate y ajo por 1 €
Pastel 70% de cacao, cremoso y acompañado con harina de pistachos. Sin gluten.
Pastel hecho con queso fresco y acompañado de un picadillo de almendra tostada.
La crema catalana de toda la vida.
Para que saboreéis las notas de los frutos secos con moscatel.
Acompáñalo con licor del Pedraforca (suplemento de 3,5 €).
Infórmanos de cualquier alergia y/o intolerancia.
El placer de dejarte cuidar
amb ceba, api, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.
amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.
amb romaní i parmesà ratllat
Llesqueta de pa untada amb mantega i anxova.
Varietat d’enciams amb fruita, pipes i vinagreta a la mel.
L’acompanyarem amb escarola, anxoves, olives negres i salsa romesco.
amb fruits del bosc (nabius, gerds, maduixes, mores i grosella) i festucs esmicolats.
amb una base de carbassó, ceba i xerries a les fines herbes i acabat amb un lloc de sardina fumada
Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codony damunt.
Varietats locals de formatge d’ovella, cabra i/o vaca (segons producció).
untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.
amb cansalada del Berguedà
de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà.
de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.
acompanyades amb amanida de brots o timbal d’escalivada i patata al forn.
amb salsa de soja i sèsam. L’acompanyarem amb un carpaccio de carbassó marinat amb la mateixa salsa de soja.
Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2 €
Acompanya’l amb tomàquet i all per 1 €
Pastís 70% de cacau cremós i acompanyat amb polsim de festucs. Sense gluten.
Pastís fet amb formatge fresc i acompanyat d’una picada d’ametlla torrada.
Les nostres postres de sempre
Perquè pugueu assaborir les notes dels fruits secs amb la cantarella del moscatell
Acompanya’l amb licor del Pedraforca (suplement de 3,5 €).
Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.
El plaer de deixar-te cuidar