i parmesà ratllat.
La servirem amb ametlles esmicolades, xips de xirivia, sal i pebre.
amb ceba, api, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.
amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.
Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codony damunt.
Varietats locals de formatge d’ovella, cabra i/o vaca (segons producció).
untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.
de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà.
de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.
acompanyades amb amanida de brots o timbal d’escalivada i patata al forn.
Les presentarem en un llit de patata al forn amb un toc d’oli de julivert i salsa romesco casolana.
Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2 €
Acompanya’l amb tomàquet i all per 1 €
Pastís 70% de cacau cremós i acompanyat amb polsim de festucs. Sense gluten.
Pastís fet amb formatge fresc i acompanyat d’una picada d’ametlla torrada.
Les nostres postres de sempre
Perquè pugueu assaborir les notes dels fruits secs amb la cantarella del moscatell
Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.
El plaer de deixar-te cuidar