amb ceba, api, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.
amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.
amb romaní i parmesà ratllat
Llesqueta de pa untada amb mantega i anxova.
Varietat d’enciams amb fruita, pipes i vinagreta a la mel.
L’acompanyarem amb escarola, anxoves, olives negres i salsa romesco.
amb fruits del bosc (nabius, gerds, maduixes, mores i grosella) i festucs esmicolats.
amb una base de carbassó, ceba i xerries a les fines herbes i acabat amb un lloc de sardina fumada
Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codony damunt.
Varietats locals de formatge d’ovella, cabra i/o vaca (segons producció).
untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.
amb cansalada del Berguedà
de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà.
de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.
acompanyades amb amanida de brots o timbal d’escalivada i patata al forn.
amb salsa de soja i sèsam. L’acompanyarem amb un carpaccio de carbassó marinat amb la mateixa salsa de soja.
Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2 €
Acompanya’l amb tomàquet i all per 1 €
Pastís 70% de cacau cremós i acompanyat amb polsim de festucs. Sense gluten.
Pastís fet amb formatge fresc i acompanyat d’una picada d’ametlla torrada.
Les nostres postres de sempre
Perquè pugueu assaborir les notes dels fruits secs amb la cantarella del moscatell
Acompanya’l amb licor del Pedraforca (suplement de 3,5 €).
Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.
El plaer de deixar-te cuidar