Amb ceba, àpit, all rostit, acompanyat de crostons de pa torrat amb mantega d’all, pebre negre, gingebre, escames de sal i pols de cigrons al pebre vermell.
Fulles verdes d’estació, fruita variada del temps, ametlles torrades, alvocat amanit amb oli d’anacards, menta i alfàbrega fresques, sal, pebre i oli d’oliva.
Pa de coca acompanyat de làmines de formatge brie, tomàquets xerries confitats amb herbes aromàtiques, mostassa en gra, allioli, rúcula i olives negres.
Massa brisa casolana farcida de cremós de nata i formatge roquefort acompanyat de melmelada d’aranyons de la casa, llimona ratllada i festucs.
Hummus de remolatxa i cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona, sal, pebre, i torradetes artesanals fetes amb oli d’alfàbrega, formatge parmesà, pipes de girasol i llavors.
Patata al forn cuita a baixa cocció untada amb formatge cremós, salmó fumat, ceba morada encurtida, salsa de soja, sal i pebre.
Xai de Ramaders del Berguedà, a la brasa, acompanyat de timbal d’escalivada.
Entrama de vedella de Ramaders del Berguedà cuita a la brasa acompanyada de salsa de ceps reduïda al vermut i fruita.
Botifarra a la brasa acompanyada de tomàquets d’estació i allioli de patates.
Pollastre ecològic de Pollastres Ecoavicolà de Bagà, rostit a la mel, amb prunes i puré de carbassa.
Tires de llom de bacallà, acompanyat de patata al forn i salsa romesco casolana.