amb ceba, api, all rostit, pebre negre, gingebre, escames de sal i polsim de cigrons al pebre vermell. Ho acompanyarem amb crostons pintats amb mantega d’all.
amb cigrons, all rostit, tahini de sèsam, suc de llimona i un toc d’oli d’alfàbrega. L’acompanyarem amb torradetes artesanals de parmesà, pipes i llavors.
Varietat d’enciams amb les últimes carxofes de temporada i vinagreta a la mel.
L’acompanyarem amb escarola, anxoves, olives negres i salsa romesco casolana.
amb fruits del bosc (nabius, gerds, maduixes, mores i grosella) i festucs esmicolats.
de col amb patata i cansalada de productors locals.
Timbal de patata amb botifarra negra de Ramaders del Berguedà. L’arrodonirem amb allioli de codony damunt.
Varietats locals de formatge d’ovella, cabra i/o vaca (segons producció).
untada amb mostassa a l’antiga i allioli. La servim amb talls de formatge brie, ruca, olives negres i cirerols confitats d’herbes aromàtiques.
de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà.
de pagès i rostit a la mel. L’acabarem amb prunes i fruits secs.
amb moixernons i picada d’ametlles.
acompanyades amb amanida de brots o timbal d’escalivada i patata al forn.
amb salsa de soja i sèsam. L’acompanyarem amb un carpaccio de carbassó marinat amb la mateixa salsa de soja.
Pa de pagès de Cal Lluïset, de Guardiola de Berguedà 1,2 €
Acompanya’l amb tomàquet i all per 1 €
Pastís 70% de cacau cremós i acompanyat amb polsim de festucs. Sense gluten.
Pastís fet amb formatge fresc i acompanyat d’una picada d’ametlla torrada.
Les nostres postres de sempre
Perquè pugueu assaborir les notes dels fruits secs amb la cantarella del moscatell
Informa’ns si tens cap al·lèrgia o intol·lerància.
El plaer de deixar-te cuidar